Blog

Een trainingskamp voor 2 personen op Mallorca winnen?

Een trainingskamp voor 2 personen op Mallorca winnen? Of kans maken op een van de vele andere prijzen? 
Doe mee aan deze winactie.

*Koop je Eurosport voedingsartikel *Maak een foto of scan van je kassabon *Upload het op de eurosportnutrition website > https://eurosportnutrition.com/nl/win/Als je wint, krijg je een persoonlijk bericht.


Het prijzenpakket1 X MALLORCA SPORT EXPERIENCE (WIELRENNEN OF HARDLOPEN) VOOR 2 PERSON...Lees meer


Fietsdiefstal?

Soorten diefstal
Snel cash
Voor druggebruikers is het stelen van een fiets een gemakkelijk middel om snel aan cash geld te komen. Ze zijn zeer bedreven in het openen van sloten en weten waar ze met de gestolen fiets bij een heler terecht kunnen. Deze heler geeft hen voor de fiets 20 of 50 euro, ook al gaat het om een veel duurdere fiets. Hij verkoopt de fietsen via internet of tweedehands in een andere stad of in een ander land, waar geen mogelijkheid bestaat om te achterhalen of de...Lees meer


Batterijen van e-bikes kunnen gevaarlijk zijn.

Fietsvrienden Wie de media volgt weet vast wel dat batterijen van e-bikes gevaarlijk kunnen zijn.
In deze blog leggen we kort de gevaren en oplaadmethodes uit. 


-Probeer altijd de batterij op te laden in de buurt van een rookmelder, in een brandveilige ruimte buiten bereik van brandbare materialen. 
-Houd toezicht tijdens het laden. ’s Nachts opladen in een woonhuis of hotelkamer raden we af. 
-...Lees meer


Jouw fiets op zijn paasbest!

De lente komt eraan! Niets zo leuk als mooie fietstochtjes, zeker nu het weekend voor de deur staat! Kan jouw fiets wel wat opgefleurd worden? Bij Fietsonderdelenonline vind je de leukste accessoires to pimp your ride! Het meest kleurrijke merk is URBAN PROOF, alles is te vinden in alle kleuren dus voor iedereen zit er wel een mooi exemplaar bij!
         Fietsverlichting sets
De set bestaat uit een voor- en achterlicht (1 wit en 1 rood licht) dat makkeli...Lees meer


QM Sports Care

QM Sports Care nieuw in onze webshop, een reeks van topkwaliteit sportmassage & bodycare producten op een natuurlijke basis voor atleten.Ontstaan in Vlaanderen waar men koers ademt. Een sportkiné maakte er gedurende lange tijd op ambachtelijke wijze recepten voor sportoliën en massagecrèmes op basis van natuurlijke producten en toevoegingen. Zo ontstond, na jaren werk, een reeks formules en recepten die eigen zijn aan het merk QM Sports Care.
QM Sports Ca...Lees meer


De elektrische step is het opkomende vervoersmiddel

Elektrische steps van het merk BOHLT verkrijgbaar in onze webshop.Het ultieme vervoersmiddel?
Niet enkel voor mensen die midden in de stad wonen is een elektrische step echt een uitkomst. Zo heb je geen of niet altijd een auto nodig, hoef je niet in de file te staan en kan je toch zonder zweetdruppels op je voorhoofd op de plaats van bestemming aankomen. Omdat de steps aangedreven worden door elektriciteit is het ook nog eens milieuvriendelijk.Bij langere afstanden is het heel eenvoudi...Lees meer


De fietsspiegel zijn doorbraak gaat verder in 2021

Fietsspiegels voor E-bikes en speedpedelecs vandaag niet meer weg te denken van uw tweewieler. Nog niet zolang geleden was dit anders en het aanbod op de markt klein. De modellen totaal niet modern en daarnaast meestal alleen geschikt voor een recht stuur. Sinds de verplichting in 2017 voor speedpedelecs is sindsdien ook het aanbod van "nieuwe moderne'' modellen gestegen. Bijkomend is er een bredere markt ontstaan voor goede fietsspiegels door de groep mensen die nu de dag nog kunnen fietse...Lees meer


Airolube duurzame onderhoudsproducten

Gemaakt en ontwikkeld in Nederland! Airolube heeft in het aanbod duurzame onderhoudsproducten, deze zijn ontwikkeld op basis van plantaardige oliën en vetten. De keuze voor plantaardig is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens veiliger, sneller en eenvoudiger in het gebruik. Naast deze natuurlijke ingrediënten zijn de producten vrij van PFAS of PTFE en zijn hierdoor geheel biologisch afbreekbaar. Alle verpakkingen zijn vrij van schadelijke drijfgassen en 100% recyclebaa...Lees meer


Eurosport nutrition supplementen die 100% zuiver zijn

Een grote sportieve uitdaging gepland? Met Eurosport nutrition kun jij deze aan! Eurosport nutrition staat enkel achter supplementen die 100% zuiver zijn!

Eurosport nutrition geeft je snel energie als je tot het gaatje moet gaan. En zorgt voor optimaal herstel na afloop van een training of wedstrijd. Eurosport nutrition is gemaakt van de beste ingrediënten met een natuurlijke basis. Je gaat harder en sneller, en dat voor een langere tijd.
De formules van Eurosport nutr...Lees meer

Webshop gemaakt met EasyWebshop