Jouw fiets op zijn paasbest!

De lente komt eraan! Niets zo leuk als mooie fietstochtjes, zeker nu het weekend voor de deur staat!

Kan jouw fiets wel wat opgefleurd worden? Bij Fietsonderdelenonline vind je de leukste accessoires to pimp your ride!
Het meest kleurrijke merk is URBAN PROOF, alles is te vinden in alle kleuren dus voor iedereen zit er wel een mooi exemplaar bij!

        collagelampjes
Fietsverlichting sets

De set bestaat uit een voor- en achterlicht (1 wit en 1 rood licht) dat makkelijk op je stuur of zadelpen te bevestigen is. Er zijn twee lichtstanden: constant en knipperlicht. Je kan ze makkelijk meenemen omdat de lampjes zeer compact zijn. De sets zijn in verschillende kleuren beschikbaar.     

collagezadelhoes2

Zadelhoezen 

Heb je soms last van een nat zadel? Met een zadelhoes is dit verleden tijd. De hoes is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een universele maat. Door de elastieken band blijft deze goed zitten. De zadelhoezen zijn er in diverse dessins en leuke kleuren.


collagebel 
Fietsbellen 

Nog een leuke manier om jouw fiets aan te passen kan door een nieuwe fietsbel te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden, ga je voor retro of voor een kleurrijke bel? Elk model is eenvoudig op je stuur te bevestigen en je hebt lang plezier van de bel door de extra UV- beschermingslaag.

 collagekrat
Fietskratten 

Een krat is ideaal om spullen mee te nemen op je fiets en zo hoef je zelf niets te dragen. Ook de krat is eenvoudig op een voordrager te bevestigen.

collageslot    

Sloten 

Sluit jouw fiets altijd! Dit kan zeer veilig door de kettingsloten of spiraalsloten. Deze zijn ook weer in verschillende kleuren, maar ook gewoon in het zwart verkrijgbaar.
collagebagagedrager

Bagagedragerkussens 

Het bagagedragerkussen is ideaal om achterop te zitten. Er worden bundelbadjes bijgevoegd om het makkelijk te bevestigen. Je hebt ook achterop geen last van natte billen door het waterafstotend materiaal. De kussens zijn in diverse dessins en kleuren beschikbaar.

collagezakje2

Shopper tassen

Groot in volume maar klein en handig om mee te nemen, dat is deze herbruikbare shopper tas. Deze tas is waterafstotend en kan je opvouwen tot een klein pakketje. Verkrijgbaar in diverse varianten.
fietsmand 

Fietsmand

Fietsmanden zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook heel handig! De mand altijd op de fiets laten hangen of ook kunnen meenemen naar de supermarkt als boodschappenmandje? Kies dan voor een afneembare fietsmand. Met een hondenfietsmand kun je je hond gezellig en gemakkelijk meenemen op de fiets!

collagefietstas

Fietstas

Een fietstas is sowieso heel handig, het is de ideale manier om je spullen mee te nemen en comfortabel te kunnen fietsen. Fietsonderdelenonline heeft een ruim assortiment van waterdichte fietstassen, stijlvolle werktassen en praktische fietstassen om boodschappen mee te doen.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop